menu close
Копирано:
Инвестиционни проекти Варна scroll
oxinvest oxinvest-2

Платформа за инвестиране в недвижими имоти, която предлага на инвеститори да заплатят реалната стойност на имота.

Прочети повече oxinvest-3
oxbuild oxbuild-2

Строителна фирма, която се отличава с отлично качество и изпълнение в кратки срокове, както и високо ниво на коректност към своите клиенти.

Прочети повече oxbuild-3
oxbrokers oxbrokers-2

Предлага ексклузивно имотите от инвестиционните проекти на холдинга OXIMO.

Прочети повече oxbrokers-3
oxplast oxplast-2

Производство на висококачествена алуминиева и PVC дограма.

Прочети повече oxplast-3
oxdoor oxdoor-2

Надеждност във всяка врата.

Прочети повече oxdoor-3

OXIMO за нас

OXIMO е бързоразвиващ се холдинг, обединяващ в себе си дружества в сферата на строителството, търговията и инвестициите в недвижими имоти. Верни на общи ценности и цели, всички дъщерни дружества се отличават с ангажимент към предлагане на услуги и продукти, които не само отговарят на нуждите и очакванията на пазара, но и ги надхвърлят. Предлагаме устойчиви решения, които променят архитектурния и инвестиционния пейзаж.

Oximo

OXIMO – Холдинг с ценности

Въпреки бързото разрастване, OXIMO запазва своите ценности във всички дъщерни дружества. Силата на думите и действията ни, високото ниво на услугите и коректността, които нашите фирми предлагат, ги правят предпочитан избор на пазара. Партньорството с нас е лесно, а резултатите – забележителни!

Инвестирайте Дружества
alt
Oxinvest

Представяме ви бъдещето на инвестициите

В края на 2023г. стартирахме строително-инвестиционния проект Dalia, като взехме решението да го финансираме по иновативен начин, предлагащ много ползи за инвеститорите. Строителството на проекта продължава и всичко върви по план.  Успешното развитие на проекта ни показа потенциала…

02 април 2024
OXBUILD

Oxbuild отбелязва 96% ръст през 2023г

Строителната дейност на холдинга, в момента изпълнявана от Oxbuild, постига значителен успех от стартирането си през 2020 г. За холдинга Oximo е от изключително значение да има дружества, които допринасят за общия растеж и стабилност. Успехът на Oxbuild…

15 януари 2024
OXBROKERS

Първа копка за инвестиционния ни проект Dalia

Днес беше направена първата копка на инвестиционния ни проект Dalia. Сградата ще се намира в гр. София, кв. Орландовци, ул. Локорска №20. Финансирането за проекта е осигурено по иновативен начин, за които ще ви разкажем повече съвсем скоро….

10 декември 2023
Oximo
+359 89 999 1166 office@oximo.bg ул. “Д-р Заменхов 1” , гр. Варна
s